FAQ

FAQ

FREQUENT ASKED QUESTIONS:

Proefles volgen?

Indien je graag een proefles volgt van de lessen lichaamswerk, dan betaal je € 10,00 ter plaatse. Gelieve wel op voorhand de proefles aan te vragen via mail naar els@de-ast.be

Waar kan ik best PARKEREN?

Rond de Ast (op de markt en in de straten) is er ruim parkeerplaats. 
's Avonds na 18.30u kun je overal gratis parkeren. 
Overdag kun je gratis parkeren op de Ham, aan Smallendam, de Margaretha van Parmastraat (aan de Schelde), parking tussen de betaalparking aan de politie en het grootwarenhuis Delhaize. Reken dan op 10 minuten wandelen naar het gebouw waar de cursus doorgaat. Let op want iets dichter bij de Ast, is er betalend parkeren waar men om de zoveel uur opnieuw moet aanvullen. 

Klik hier voor het digitale parkeerplan van Oudenaarde. Rood is lang parkeren (gratis). Groen is 3u parkeertijd (betalend).

Wat is een OK-PAS?
De OK-pas of kansenpas biedt mensen met een laag inkomen de mogelijkheid om tegen sterk verminderde tarieven te genieten van tal van culturele en vrijetijdsinitiatieven. 
Bij de sociale diensten van het stadsbestuur en het OCMW kom je te weten of je in aanmerking komt voor een OK-pas: 
Sociaal Huis Oudenaarde, Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde, 055/460.640, info@ocmwoudenaarde.be

Kan ik nog ANNULEREN?

Ja, annuleren kan, tot uiterlijk 4 dagen voor de aanvang van de cursus; dan krijg je een waardebon voor het betaalde bedrag min 10,00 € administratiekosten - tenzij je zelf een plaatsvervanger vindt.

Wanneer je je bedenkt binnen de 4 dagen voordat de activiteit start, kunnen wij je niet meer vergoeden.

Het is sympathiek als je ons waarschuwt wanneer je niet deelneemt, ook als je nog niet betaald hebt - dan kan iemand van de wachtlijst jouw plaats innemen.

Wat bij ziekte?

Wanneer je 3 of meer opeenvolgende weken niet naar de les kan komen om medische redenen dan kunnen we het cursusgeld omzetten in een tegoedbon vanaf de 2de gemiste les, bij overhandiging van een doktersattest dat geldig is vanaf de tweede gemiste les. Je dient reeds bij de eerste gemiste les per mail te melden dat je ziek bent. Tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig.