FAQ

FAQ

Proefles lichaamswerk volgen?

Stuur een mail naar els@de-ast.be. Na bevestiging kan je een proefles volgen aan 10 €.

Waar kan ik best PARKEREN?

Rond de Ast (op de markt en in de straten) is er ruim parkeerplaats. 
's Avonds na 18.30u kun je overal gratis parkeren. 
Overdag kun je gratis parkeren op de Ham, aan Smallendam, de Margaretha van Parmastraat (aan de Schelde), parking tussen de betaalparking aan de politie en het grootwarenhuis Delhaize. Reken dan op 10 minuten wandelen naar het gebouw waar de cursus doorgaat. Let op want iets dichter bij de Ast, is er betalend parkeren waar men om de zoveel uur opnieuw moet aanvullen. 

Klik hier voor het digitale parkeerplan van Oudenaarde. Rood is lang parkeren (gratis). Groen is 3u parkeertijd (betalend).

Annuleren?

Annuleren kàn, tot uiterlijk 7 dagen vóór de aanvang van de cursus of reeks; dan krijg je een waardebon voor het betaalde bedrag min € 10,00 administratiekosten. Tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig.

Wanneer je je bedenkt binnen de 7 dagen voordat de activiteit start, kunnen wij je niet meer vergoeden.

Het is sympathiek als je ons waarschuwt wanneer je niet kan deelnemen dan kan iemand van de wachtlijst jouw plaats innemen.

Wat bij ziekte?

Wanneer je 3 of meer opeenvolgende weken niet naar de les kan komen om medische redenen dan kunnen we het cursusgeld omzetten in een tegoedbon vanaf de 2de gemiste les, bij overhandiging van een doktersattest dat geldig is vanaf de eerste gemiste les. Je dient reeds bij de eerste les per mail te melden dat je ziek bent. Tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig.

Wat indien de lesgever geen les kan geven?

Indien je lesgever geen les kan geven, doen we ons uiterste best om een vervanger/vervangster te zoeken. Lukt dat niet dan heb je een les tegoed. 

Wat bij streng winterweer?

Indien de wegen niet berijdbaar zijn bij winterse neerslag dan zullen de lessen niet doorgaan in de Ast maar bieden we een les aan op ZOOM indien het kan voor de lesgever. Informatie vind je dan op de homepagina van de Ast. Wegens overmacht is er géén terugbetaling mogelijk van deze lessen.1