FAQ

FAQ

FREQUENT ASKED QUESTIONS:

Waar kan ik best PARKEREN?
Rond de Ast (op de markt en in de straten) is er ruim parkeerplaats. 
's Avonds na 18.30u kan je gratis parkeren. 
Overdag kan je gratis parkeren op de Ham, aan Smallendam, de Margaretha van Parmastraat (aan de Schelde), parking tussen de betaalparking aan de politie en het grootwarenhuis Delhaize. Reken dan op 10-15 minuten wandelen naar het gebouw waar de cursus doorgaat. Let op want iets dichter bij het gebouw waar de cursus doorgaat, is er betalend parkeren waar men om de zoveel uur opnieuw moet aanvullen.Klik hier voor het digitale parkeerplan van Oudenaarde. Rood is lang parkeren (gratis). Groen is 3u parkeertijd (betalend).

Momenteel is men de markt van Oudenaarde aan het heraanleggen. Je kan op www.marktoudenaarde.be de werken opvolgen.

Wat is een OK-PAS?
De OK-pas of kansenpas biedt mensen met een laag inkomen de mogelijkheid om tegen sterk verminderde tarieven te genieten van tal van culturele en vrijetijdsinitiatieven. 
Bij de sociale diensten van het stadsbestuur en het OCMW kom je te weten of je in aanmerking komt voor een OK-pas: 
Sociaal Huis Oudenaarde, Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde, 055/460.640, info@ocmwoudenaarde.be

Kan ik nog ANNULEREN?

  • - Ja, annuleren kan, tot uiterlijk 10 dagen voor de aanvang van de cursus; dan krijg je het betaalde bedrag teruggestort min 10,00 €.
  • - Binnen de 10 dagen voor de cursus krijg je een waardebon voor het betaalde bedrag min 
  • 10,00 € - tenzij je zelf een plaatsvervanger vindt.
  • - Wanneer je je bedenkt binnen de 24 u voordat de activiteit start, kunnen wij je niet meer terugbetalen.
  • - Het is sympathiek als je ons waarschuwt wanneer je niet deelneemt, ook als je nog niet betaald hebt - dan kan iemand van de wachtlijst jouw plaats innemen.

Wat bij ziekte?

Wanneer je 3 of meer opéénvolgende weken niet naar de les kan komen om medische redenen dan kunnen we het cursusgeld terugbetalen vanaf de 2de gemiste les bij overhandiging van een doktersattest dat geldig is vanaf de eerste gemiste les.Je dient reeds bij de eerste gemiste les per mail te melden dat je ziek bent.