Betaling

Betaling

BETALEN:

kan door het inschrijvingsgeld over te maken op de rekening van vzw de Ast:

IBAN BE18 6451 9707 7965 - BIC: JVBABE22

met in de mededeling je naam (dat is vooral erg belangrijk als je betaalt met een rekening die op een andere naam staat dan de naam waarop je inschrijft, anders vinden wij het moeilijk terug) en de cursussen waarvoor je inschrijft!
Zo werkt het voor ons het makkelijkst.

Je inschrijving is pas definitief zodra we het cursusgeld ontvangen hebben. De volgorde van betaling bepaalt wie kan deelnemen en wie niet. Het aantal plaatsen is beperkt… wees er dus snel bij!


KORTINGEN:

1.  Als je inschrijft voor minimum 3 betalende cursussen tegelijk, krijg je 10% vermindering vanaf de 2de cursus. Dus de duurste betaal je voor 100%. Voor de 2e en 3e bereken je zelf 10% korting en dan tel je alles samen voor je de overschrijving uitvoert. Wij checken dat dan wanneer we de betaling ontvangen.

2.  Als je inschrijft met 2 personen uit hetzelfde gezin, krijgt het tweede lid van een samenwonend gezin 10% korting bij gelijktijdige inschrijving voor dezelfde cursus.

3. Op vertoon van een wettelijk bewijs waaruit blijkt dat je een minimum inkomen hebt, krijg je 15% korting.

4. Mensen met een OK-pas betalen 1,50 € voor een activiteit van een avond, 3,00 € voor een volledige dag of 25% van het inschrijvingsgeld voor een reeks. Bij de sociale diensten van het stadsbestuur en het OCMW kom je te weten of je in aanmerking komt voor een OK-pas. Voor meer info, kijk bij FAQ (Frequent Asked Questions). Dank u.