Inschrijven

INSCHRIJVEN
Als je de cursus(sen) hebt gevonden die je wilt volgen, vul dan het formuliertje hiernaast in om je in te schrijven.
Wil je je bv voor 3 dingen inschrijven, dan moet je ook 3 keer het formuliertje invullen. Dat lijkt op het eerste zicht misschien lastig, maar het is om te vermijden dat je een login en paswoord nodig zou hebben om te kunnen inschrijven.
Schrijf je in voor verschillende personen, vul dan aub voor iedere persoon apart een formuliertje met de gegevens in, zodat het aantal personen op onze inschrijvingslijst klopt en we ook van die personen een gsm nummer hebben om te verwittigen als de les niet door kan gaan.

Zodra je het formuliertje hebt verstuurd krijg je een bevestigingsmail met het bedrag en de betalingsinfo van vzw de Ast (IBAN: BE18 6451 9707 7965 - BIC: JVBABE22) . de betreffende cursus of info avond. Je inschrijving gaat pas echt in wanneer we ook de betaling hebben ontvangen en hoe sneller je betaalt, hoe meer kans je natuurlijk maakt om te kunnen deelnemen. Is de cursus volzet, dan kom je automatisch op een wachtlijst te staan en zodra daar voldoende interesse voor is, bekijken we wanneer er een nieuwe avond of reeks ingelast kan worden in het programma.

Als we dan je betaling hebben ontvangen, krijg je opnieuw een mailtje met de definitieve bevestiging en de datum waarop we je in de Ast verwachten.

Alleen betalen is niet genoeg. Je moet ook het formuliertje invullen, anders kom je niet op de lijst en als er te veel inschrijvingen zijn, kan je er dan niet meer bij. Dus graag inschrijven via de website en zo snel mogelijk daarna de overschrijving uitvoeren om het te bevestigen.

Als je kort voor het begin van de cursus inschrijft en overschrijft, breng dan aub je uittreksel mee naar de cursus.

Voor meer info over de inschrijvingsprocedure, klik hier.