Kortingen en betalingsmogelijkheden

Kortingen en betalingsmogelijkheden

KORTINGEN

1. Wanneer je inschrijft voor 3 reeksen of 3 workshops tegelijk, krijg je 10% korting vanaf de 2de reeks/workshop (de duurste inschrijving telt als eerste inschrijving).

2. Wanneer je gelijktijdig voor dezelfde cursus inschrijft met 2 personen uit een samenwonend gezin, krijgt de tweede persoon 10% korting.

3. Op vertoon van een wettelijk bewijs waaruit blijkt dat je een minimum inkomen hebt, krijg je 15% korting.

4.  Studenten vanaf 16 jaar met studentenkaart krijgen een korting van 15 %.

5.. Mensen met een OK-pas krijgen 75% korting op het inschrijvingsgeld voor een reeks. Je vermeldt je rijksregisternummer bij de inschrijving, betaalt 25% van het inschrijvingsgeld en je toont je  kaart bij de 1ste les. 

De kansenpas biedt mensen met een laag inkomen de mogelijkheid om tegen sterk verminderde tarieven te genieten van tal van culturele en vrijetijdsinitiatieven. Meer uitleg betreffende de OK-pas vind je op http://www.ocmwoudenaarde.be/nl/kansenpas-ok-pas.

Bij de sociale diensten van het stadsbestuur en het OCMW kom je te weten of je in aanmerking komt voor een OK-pas. Sociaal Huis Oudenaarde, Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde, 055/460.640, info@ocmwoudenaarde.be

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Is het voor jou niet mogelijk om het inschrijvingsgeld in 1 maal te betalen neem dan ajb contact op met Els 0473/91.28.50 of els@de-ast.be. Zo kan je je betaling spreiden over de tijd.

1