Inschrijven

Inschrijven

Als je de gepaste cursus(sen) gevonden hebt, schrijf dan aub in met het inschrijvingsformulier.
Liefst niet per email of telefonisch, want dan moeten wij jouw gegevens nog eens handmatig ingeven, maar als het niet anders kan zullen wij dat natuurlijk graag voor je doen. Vermeld dan aub je email adres en ook je gsm nummer (dat hebben we nodig voor het geval er een les geannuleerd dient te worden wegens ziekte van de docent of onvoorziene omstandigheden).
Schrijf je in voor verschillende personen, vul dan aub voor iedere persoon apart een formuliertje met de gegevens in, zodat het aantal personen op de inschrijvingslijst klopt en we ook van die personen een gsm nummer hebben om te verwittigen als de les niet door zou gaan.

Als je je keuze gemaakt hebt, schrijf je steeds in voor de volledige reeks, tenzij anders vermeld. Je inschrijving is definitief zodra wij het cursusgeld ontvangen hebben op rekening BE18 6451 9707 7965 (BIC: JVBABE22) van vzw de Ast. Gelieve in de mededeling steeds je NAAM en de CURSUS(SEN) te vermelden (zeker als je betaalt met een rekening op naam van je partner). Wacht niet, want de volgorde van betaling bepaalt wie kan deelnemen en wie niet. Wie niet tijdig betaalt, wordt vervangen door iemand van de wachtlijst

Snel inschrijven is zowel in je eigen belang als in dat van anderen: het is jammer als een cursus afgelast moet worden bij gebrek aan inschrijvingen, terwijl achteraf blijkt dat er voldoende mensen op het laatste nippertje nog inschrijven! Dus graag minstens 10 dagen op voorhand inschrijven.

Wanneer een activiteit om één of andere reden niet kan doorgaan, word je zo spoedig mogelijk gewaarschuwd, en krijg je het volledige bedrag teruggestort.

KORTINGEN
1/ Het tweede lid van een samenwonend gezin krijgt 10% korting bij gelijktijdige inschrijving voor dezelfde cursus. Bereken zelf je korting aub, wij kijken het na bij de betaling. Klopt er iets niet, dan nemen we contact met je op.
2/ Wanneer je inschrijft voor minimum 3 cursussen tegelijk, krijg je 10% vermindering vanaf de 2de cursus (de duurste is de eerste). Bereken zelf je korting aub, wij kijken het na bij de betaling. Klopt er iets niet, dan nemen we contact met je op.
3/ Op vertoon van een wettelijk bewijs waaruit blijkt dat je een minimum inkomen hebt, krijg je 15% korting.

OK-PAS
Heb je een OK-pas, dan betaal je:

  • 1,50 € voor een activiteit van één avond
  • 3,00 € voor een volledige dag of
  • 25% van het inschrijvingsgeld voor een reeks. 
  • Je dient dan wel het nummer van je OK-pas te vermelden bij inschrijving en je kaart voor te leggen bij de 1ste les. Alvast bedankt voor je medewerking.

Meer uitleg betreffende de OK-pas vind je op http://www.ocmwoudenaarde.be/nl/kansenpas-ok-pas.

ANNULEREN 

Annuleren kàn, tot uiterlijk 4 dagen vóór de aanvang van de cursus; dan krijg je een waardebon voor het betaalde bedrag min € 10,00 administratiekosten.
Wanneer je je bedenkt binnen de 4 dagen voordat de activiteit start, kunnen wij je niet meer vergoeden.

Het is sympathiek als je ons waarschuwt wanneer je niet deelneemt, ook als je nog niet betaald hebt - dan kan iemand van de wachtlijst jouw plaats innemen.

WAT BIJ STRENG WINTERWEER?

Indien de wegen niet berijdbaar zijn bij winterse neerslag dan zullen de lessen niet doorgaan. Indien dit van toepassing is, wordt dit bovenaan rechts op de homepagina vermeld. Wegens overmacht is er géén terugbetaling mogelijk van deze lessen.