Overzicht docenten

Lisa May

Professionele danseres - Pilates instructrice PPC2

Lisa is een professionele danseres en behaalde een level II diploma als Pilates-instructrice. Na de geboorte van haar dochter was ze op zoek naar de ideale bewegingsdiscipline voor een snel herstel, een goeie algemene gezondheid, en de ideale mind-body-balans. Ze vond dit allemaal in Pilates. Kort daarna behaalde ze haar Peak Pilates Comprehensive Level I & Level II diploma bij Master trainer Yves De Moor, waar de originele, klassieke Pilates-techniek gegeven wordt. Lisa is een passionele lesgeefster, en wil graag haar studenten helpen om hun volle potentieel te bereiken. Ze houdt er ook van om erg gedetailleerd les te geven, en zo haar uitgebreide ervaring en kennis over het lichaam aan haar studenten mee te geven.

Wat je van een Pilates les van Lisa mag verwachten zie je hier :-). https://youtu.be/DHFKVb9o02w

Weetjes over Pilates: 

Eén van de voordelen van de Pilates-methode is dat het toegankelijk is voor iedereen. Atleten en danseres zijn er dol op, net als senioren, jongeren, vrouwen die herstellende zijn van een zwangerschap.

Pilatesoefeningen maken je sterker en leniger en zorgen ervoor dat je meer gracieus en met gemak gaat bewegen. Bovendien is het ideaal om stress los te laten.