Overzicht docenten

Jody Kluge

Bemiddelaar

Jody Kluge is Bachelor in de Gezinswetenschappen en erkend familiaal bemiddelaar.

Ze is werkzaam in een ambulant begeleidingsteam binnen het algemeen welzijnswerk waar ze individuele begeleidingen en bemiddelingen doet.

Daarnaast is Jody aangesloten bij de groepspraktijk Via Bemiddeling en ondersteunt ze ook bemiddelingstrajecten in haar praktijk in Zwalm.

Mensen in conflict in beweging brengen via bemiddeling is een passie. Zij gelooft sterk in de preventieve en helende functie van een bemiddelingsproces tussen mensen die met elkaar verbonden zijn. Vanuit deze betrokkenheid werkt Jody ook mee aan een aantal projecten (FittiF, preventie hoogconflictueuze scheidingen, de scheidingswijzer,…) die bemiddeling steviger op de kaart willen zetten als evenwaardige conflictoplossingsweg tussen mensen. Daarnaast is Jody ook praktijkbegeleider voor de cursisten in de basisopleiding bij Mediation Institute Vlaanderen.

Deze verschillende benaderingen zorgen voor complementaire kennis en ervaringen.

Persoonlijk:

Naast en vóór het bemiddelingswerk is Jody ook moeder van drie kinderen en zelf gescheiden. Na een periode in China te hebben gewoond groeide de interesse voor verschillen én verbinding ondanks de verschillen.

Buiten de werkuren zoekt ze graag de eenvoud en stilte op én het plezier van ontmoetingen met vrienden.