Overzicht docenten

Sabine Schowanek

Ritueelbegeleidster

Sabine studeerde Reclame & Marketing, maar had tegelijkertijd al vroeg interesse in spiritualiteit. Terwijl ze eerst in de publidicteitssector werkte en daarna lange tijd met haar man een bedrijf leidde, volgde ze tegelijk ook cursussen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. O.a. relaxatietechnieken,  Mindfulness in de Ast, Meditatie, de 4-jarige avondopleiding tot Energetisch Healingconsulent, en kortere opleidingen zoals Reconnective Healing en The Reconnection. 

In 2008 maakte ze een ommezwaai en ging zelfstandig aan de slag. Ze richtte 't Verstand van Leven op, een hoeve die verhuurd wordt voor feesten, maar specialiseerde zich vooral tot Ritueelbegeleidster om huwelijken, dopen, communies, jubilea en uitvaarten enz. op een persoonlijke manier voor te gaan.

De laatste jaren vond ze haar ware passie in het bijzonder intensieve 3-jarige traject Spiritueel Vrouwelijk Leiderschap, waardoor ze zich nu vooral richt op het trainen en inspireren van vrouwen (o.m. in de maandelijkse Red Tent en de workshops rond vrouwelijke kracht en assertiviteit).
Sabine geeft individuele sessies of workshops in groep om vrouwen te begeleiden en een steun te zijn bij het vinden van hun eigen waarde(n), hun grenzen, hun verlangens en hun dromen, en hen te steunen om hun krachten te hervinden op hun eigen, unieke pad, om zo hun levensdoel te vinden en dat dan ook waar te maken, en om zo helemaal tot bloei te komen en ware vervulling te vinden.