online lessen via zoom

Hatha yoga - online - vr vm 10u

Online hatha yoga

Heb je nood aan ontspanning en beweging? Wil je graag iets aan je gezondheid doen? Ben je in deze bijzonder tijd tot de conclusie gekomen dat je ook jezelf  iets mag gunnen? Van harte welkom!

In deze reeks leer je simpele houdingen aan de hand van eenvoudige uitleg en aan een rustig tempo. Conditie en leeftijd zijn van geen belang, enkel de wens om je meer te verbinden met jezelf.

Alle houdingen of asana’s, ademhalingstechnieken, zuiveringen, handmudra’s, meditaties en relaxaties helpen je om de natuurlijke eenvoud, harmonie en stilte in jezelf terug te vinden en te ervaren. Voor alle leeftijden, stram of lening, ook beginners.

Wat is yoga?

Yoga stelt je voor aan iemand die je nog niet kent : jezelf. De naam yoga is ontleend aan het Sanskriet "Yuj" dat betekent "verenigen", "samenbrengen" of "verbinden". Verbinding van jezelf met het Hogere Bewustzijn. Eenheid en evenwicht in lichaam, geest en emoties. Je natuurlijke eenvoud, harmonie en stilte herontdekken, is het grote geheim van yoga.

De menselijke geest met zijn neiging tot steeds afdwalende gedachten (naar het verleden of naar de toekomst) krijgt de kans om zich te richten op het hier en het nu. Daarom is yoga ook zo verfrissend en verjongend! Yoga, je grenzen verkennend en verleggend, opent jezelf voor nieuwe mogelijkheden op allerlei gebied. Het brengt je vanuit innerlijkheid naar universaliteit!

Docenten: Marie-Christine De Vlaminck
Prijs: € 24.00 voor de reeks
OK-prijs: € 6.00
Wanneer: 29/05/2020, 05/06/2020, 12/06/2020
Tijdstip: /
10:00 - 11:15
Inspringen: mogelijk
Extra informatie:

Aanmelden voor de les en praten met de medecursisten kan vanaf 9u45 tot 10u00. De les duurt een uur en een kwartier, start stipt om 10u00 en eindigt om 11u15. Napraten kan tot 11u30.

Instructies 'Check-in bij de Ast via ZOOM' https://www.de-ast.be/aanbod/5/9015