online lessen via zoom

Check-in @ de Ast met Zoom - op aanvraag

Check-in @ de Ast met Zoom

Hoe maak je verbinding met de Ast voor online lessen via ZOOM?

Op de website van KULeuven vind je een korte handleiding. Om deel te nemen aan een sessie kan je pagina 2 tem 4 te lezen.

https://toledo.kuleuven.be/Handleiding ZOOM.pdf

Hoe werkt een online les met ZOOM?

Je schrijft via de website in voor een les en je betaalt (op de rekening of uit je tegoed). Je ontvangt de dag voor de eerste les een link via mail met een ID en een paswoord.

Je kan je aanmelden een kwartier voor de les, je kan dan praten met medecursisten. Laat de cursist(e) die aan het woord is uitspreken en neem pas dan het woord. Als iedereen door elkaar praat is het een kakofonie. 

Op moment dat de les start worden alle cursisten ‘gemute’, dat wil zeggen dat haar/zijn micro niet meer werkt. Enkel de micro van de docente werkt nog, zo blijft de docente in beeld. Als de les klaar is, worden alle micro’s weer verbonden en kunnen jullie een kwartier napraten. Zo kan je dus weer een les volgen in verbondenheid met je medecursisten en de docent.

Wie nog geen gebruik heeft gemaakt van ZOOM en het graag even probeert, kan inschrijven voor ‘Check-in @ de Ast met Zoom’ door te klikken op inschrijven.

Docenten: Els De Witte
Prijs: € 0.00 om Zoom te proberen
Wanneer: 01/01/2020
Tijdstip: -
10:30 - 16:00
Inspringen: -
Extra informatie:

Vermeld bij je inschrijving in de opmerking  datum en het uur dat je wenst en ook  je telefoonnummer zodat ik je kan bellen om af te spreken.