persoonlijkheidsvorming

Tao van de vrouw - do 25/4

Tao van de vrouw

Een cursus om je eigen vrouwelijkheid te leren kennen, dieper in je eigen zijn binnen te treden, je kracht terug te vinden en eindelijk weer te erkennen. Om daartoe te komen, is het nodig om je vrouw-zijn volledig terug te vinden, je lichaam te versterken en te herontdekken en je natuur te volgen. Als een vrouw haar lichaam goed aanvoelt, kan ze optimaal functioneren in al haar aspecten, en kan ze haar emoties beter begrijpen, sturen en leren loslaten. 

Verschillende Qigong-reeksen kunnen je helpen aarden en laten toxines verdwijnen. Tijdens de meditatie wordt het lichaam geheeld met de innerlijke glimlach. Er wordt aandacht besteed aan de bewustwording van de vrouwelijke organen; de vrouwelijke seksualiteit wordt vanuit Oosters perspectief uit de doeken gedaan; bekken en bekkenbodem staan centraal; zachte orgaanmassage vanuit de Oosterse filosofie leer je bij jezelf toepassen; er wordt uitleg gegeven over het meridiaansysteem en het yin-yang-principe vanuit vrouwelijk perspectief. Om jouw vrouwelijke dieptes te verkennen, maak je kennis met de godinnenarchetypes. 

Het besef krijgen dat je maar een pion bent van een groter geheel, is een oeroude Taoïstische visie die je deze avonden intens leert aanvoelen. Door dit alles kom je dichter bij je aangeboren zachtheid die je altijd, overal en in alle situaties mag aanwenden.

Meebrengen: makkelijke kledij, kussen, dekentje en grote badhanddoek. Lunchpakket. Caroline zorgt voor soep en een slaatje.

Docenten: Caroline Boëhme
Prijs: € 60.00 voor de dag
Wanneer: 25/04/2019
Tijdstip: -
10:00 - 17:30
Inspringen: -