workshops persoonlijke ontwikkeling en welzijn

Eenzaamheid begrijpen en hanteren - woensdag 14/12 19h30

Eenzaamheid begrijpen en hanteren

Interactieve lezing door Sammy Vienne - Auteur van ‘Klein boekje over eenzaam zijn’

Deze lezing staat stil bij één van de grote uitdagingen van deze tijd. Voor al wie (beter) wil leren navigeren door het hobbelige land van eenzaamheid.

Tijdens deze lezing krijg je troostende en tegendraadse inzichten en werkvormen aangereikt om met lastige eenzaamheidsgevoelens om te gaan. Er bestaat geen ‘quick fix’ voor eenzaamheid. Zoals C. G. Jung (psychiater) zegt: ‘Existentiële problemen kunnen niet opgelost worden, het enige wat kan is: erdoorheen groeien’.

Deze lezing daagt je uit tot een avontuur: zie eenzaamheid niet langer als vijand, maar leer ze van binnenuit kennen. Op een wonderlijke manier onthult deze reis naar binnen nieuwe wegen om de ervaring van eenzaamheid vruchtbaar te maken.

Doorspekt met eigen ervaringen en met milde wijsheid, leidt Sammy Vienne je door de doolhof van eenzaamheidsgevoelens die bij het avontuur van het leven horen. Met een groot geloof in de ontwikkelingsmogelijkheden van ieder mens, laat hij je proeven van troostende inzichten, ontwapenende oefeningen en innerlijke exploraties.

Wie interesse heeft kan na de lezing het boek aankopen aan gereduceerde prijs. ‘Het boek dat je leert om van eenzaamheid een groeitraject te maken’, zo typeert de uitgever dit boek.
Vienne, S. (2022), Klein boekje over eenzaam zijn.
Witsand Uitgevers

Van harte welkom.

Docenten: Sammy Vienne
Prijs: € 25.00 voor de lezing
Wanneer: 14/12/2022
Tijdstip:
19:30 - 21:30
Inspringen: -
Extra informatie:

Breng schrijfgerei mee als je iets wil noteren

1